колекция стенни и подови плочки | Group Of Metro

колекция стенни и подови плочки

Базиран в Морби, Гуджарат, Group Of Metro Pvt. ООД е водещият производител на стенни и подови плочки в Индия и водещ глобален доставчик. Придобили сме и си спечелихме репутация за себе си с гамата стенни и подови плочки за нашето качество и иновации. Разпространени в най-сложните и добре улеснени производствени предприятия в цялата Morbi - Hub на индустрията за плочки в Индия, ние сме най-важните иноватори и производители сред производителите на стенни и подови плочки. 

С присъединяването на продуктите, тествани за неговото качество за вътрешно сертифициране по ISO, което ни създава доставчик на горни плочки за стени и подове или международния сертификат CE, ние се радваме на доверие през всички години на нашето съществуване. И именно поради нашето твърдо и категорично постоянно качество и върховни продукти успяхме да създадем клиентела в цяла Европа и много други части на света, обхващаща над 4 континента като пазарен лидер в износителите на стенни и подови плочки. 

Group Of Metro Pvt. ООД е пионер в разработването на много технологични постижения, които са далеч в крачка напред от нашата конкуренция. Широк обхват от аванси се прилага в най-добрите в класа заводи на организацията, включително иновации за компютъризиран печат и устойчив процес на работа, за да се сведе до минимум въздействието върху околната среда и ангажимент за разработване на по-екологични продукти.

 

     

   

 

Нашите плочки за стена и под

 

Ние предлагаме широк клъстер от най-подобрените плочки за стена и под и различни предмети в колекция от различни форми, размери, покрития и дизайн. Разширихме се и непрекъснато добавяхме към нашите постоянно развиващи се сортове, пренасяйки най-сърдечните и изискано планирани продукти, които укрепихме, за да изпълним изискванията и да укрепим нашата клиентска база. Естествената глина е основният елемент на структурата на стенните и подовите плочки, която се смесва с други минерали. Нашите стенни и подови плочки са изработени от най-фина естествена глина, която първо се обработва при много високи температури с други най-фини минерали. Отличителните характеристики като много ниско задържане на влага, висока плътност и необходимата твърдост за издържане на всички видове приложения са резултат от най-високия ни стандарт на работа и производствен процес.

 

Приложение и предимства на нашите стенни и подови плочки

 

Нашият продукт за стенни и подови плочки изобразява такава елегантна природа, украсена със знаци за иновации и качество, и с изявена и здрава личност, особено подходяща за жилищни и търговски проекти, където вкусовете на класическата и занаятчийската компетентност влизат в сплотена комбинация с съвременен дизайн. Приложението и предимствата на нашите стенни и подови плочки засенчват това на нашата конкуренция в индустрията и по този начин спечелихме доверието на нашата обширна клиентела по целия свят. 

 

 • Цялата влага от глината се отстранява в резултат на продължителното й третиране при високи температури, придавайки й по-твърдо и плътно качество. В резултат на това плочките за стена и под се намират лесно в бани, кухни и навсякъде другаде, където се очаква вода, а поради ниската си степен на водопоглъщане, което ги прави непроницаеми за вода, нашите стенни и подови плочки са осезаеми и подходящ избор.
 • Нашите плочки за стена и под са проектирани да бъдат изключително издръжливи и устойчиви на счупвания, износване и скъсване, а тяхната висока плътност естествено се смесва с грубата употреба с времето. 
 • Външният вид на нашите плочки за стена и под е една от многото възвръщаемости, които човек има за своите инвестиции. Изработен е от висококачествени компоненти и е произведен, за да наподобява по-луксозен продукт.  Нашето решение за плочки е по-привлекателно визуално от повечето керамични плочки и ще превърне вашето пространство в нещо, което с удоволствие бихте притежавали. Подовите настилка се предлагат в множество стилове, които са зашеметяващи. 
 • Изработени от най-добрите естествени съставки, нашите стенни и подови плочки се предлагат в разнообразен естествен вид, като естествени камъни, а нашите плочки с дървесен ефект са особено търсени за своя естетичен и висококачествен завършек и външен вид. Всяко пространство ще се възползва от топлината, изтънчеността и стила, които дървесни плочки осигуряват. Този класически външен вид осигурява същата изключителна трайност и качество като плочките, като същевременно улавя духа на истинското дърво.
 • Нашите стенни и подови плочки не просто изглеждат страхотно, те са здрави и са лесни за поддръжка. Те не изискват специално запечатване, за да предпазват водата, както правят някои други плочки. плочки за стена и под са лесни за почистване и водата ги избърсва веднага, без да причинява истински щети. Ето защо стенните и подовите плочки се използват интензивно в кухни, бани, където влагата е често срещана.


 

Нашите плочки за стени и подове по видове

 

 1. керамични плочи за стена , стъклокерамични плочки за под
 2. порцеланови плочки за под, порцеланови плочки стена
 3. метро плочки за стена и под, метро плочки за кухня стенни и подови, стенни и подови плочки метро, метро плочки за баня
 4. мозаечни плочки за стена, мозайка за баня стенни и подови, подови плочки мозайка
 5. бетон стенни и подови плочки, бетон плочи за стена,  бетон подови плочи
 6. хексагонални плочки  за стени и подове
 7. луксозни плочки за под, луксозни плочки за кухня стенни и подови

Нашите Стенни и подови плочки по размер

 

 1. Стенни плочки теракот 20х20
 2. теракотни плочки 20х20 за стени и подове
 3. плочки гранитогрес 120х240
 4. стени плочки 30х30
 5. бели плочки за баня 15x15
 6. плочки за под гранитогрес 30х30
 7. Стенни плочки за баня 15x15
 8. теракот 30х30 за стени и подове
 9. подови плочки 33х33
 10. плочки за стена гранитогрес 33х33
 11. плочки за гранитогрес 45х45
 12. подови плочки гранитогрес 120х60
 13. Стенни и подови плочки 50х50
 14. Стенни плочки за кухня 15x15
 15. стена плочки 10х10
 16. подови плочки 15х15
 17. метро плочки за баня 20х25
 18. Метро плочки 20х20
 19. Стенни и подови плочки 60х60
 20. Стенни и подови плочки 10х20

Нашите Стенни и подови плочки по площ

 

 1. Стенни и подови плочки за кухня, стенни плочки за кухня, подови плочки за кухня
 2. Стенни и подови плочки за баня, баня плочки  за стени и подове, плочки за бани стенни
 3. плочки теракот за хол, подови плочки гранитогрес за хол
 4. плочки за стълби, гранитогрес за стълби, плочки за външни стълби, гранитогрес за вътрешни стълби
 5. подови плочки за балкон, Стенни плочки за балкон
 6. плочки за външна тераса, плочки гранитогрес за външна тераса

Нашите стенни и подови плочки по повърхност

 

 1. гланцирани плочки за под и стена, гланцирани плочки за баня, гланциран гранитогрес плочки за стени и подове
 2. плочки рустик  за подове, плочки рустик  за стенни
 3. глазиран гранитогрес плочки, глазиран плочки за стени и подове
 4. мраморни плочки за баня подови, мраморни плочи за подове и стени , Стенни плочки с мраморен ефект
 5. подови плочки имитация на дърво, Стенни плочки имитиращи дърво, плочки за баня дърво
 6. матиран гранитогрес плочки
 7. Захарни плочки за стена, Захарни плочки за под

Нашите плочки за стени и подове по цветове

 1. бели плочки за баня, бял гранитогрес плочки, бели плочки за кухня, бели плочки за стени и подове
 2. черни плочки за баня, черни плочки за подове и стени, черни плочки за кухня
 3. червени плочки за баня за Стенни, червени плочки за подове
 4. сив гранитогрес плочки за стени и подове, подове сиви плочки за баня, сиви плочки за подове   
 5. зелени плочки за баня, стенни плочки за баня зелени, зелени плочки за подове и стени
 6. сини плочки за баня
 7.  бежови плочки за баня, бежов гранитогрес плочки
 8. златни плочки за баня

 

Універсальність настінної та підлогової плитки, а також неперевершені варіанти дизайну роблять їх популярним вибором серед дизайнерів інтер’єрів та любителів стилю та розкоші. Завдяки нашій власній технології цифрового друку та невтомним зусиллям нашої команди розробників та розробників продуктів, жоден дизайн та обробка неможливо створити на цих плитках. Вони естетично приємні та довговічні, а блиск та блиск плитки зберігаються протягом усього життя поверхні.

 

Language:-